طرز تهیه رب لیمو عمانی

از دیگر چاشنی‌ها و طعم دهنده‌های غذا رب لیمو عمانی می‌باشد که در حین طبخ غذا کارآمد است.بسیاری از افراد گمان می‌کنند لیموعمانی با طعم تلخی که دارد گزینه خوبی برای تهیه و استفاده به عنوان رب نیست اما با پیروی از دستور پخت مناسب و استفاده از مواد لازم در مقداری مشخص می‌توان رب خوشمزه و خوش رنگی تهیه نمود.

 

لیموعمانی


لیموعمانی از خواص بسیار خوبی برخوردار است که تاثیرات مناسبی در بسیاری از عملکردهای سیستم بدن برجای می‌گذارد. این میوه متعلق به آسیای جنوبی است ولی در آمریکا نیز کشت می‌شود.لیموعمانی از خانواده نارنج است و از دیگر گونه‌های لیمو ترش به حساب می‌آید که به طور معمول رنگ خردلی و طعمی ترش مزده دارد.رب لیموعمانی نیز به طور تازه قابل مصرف نیست و باید آن را در آفتاب خشک نمود تا به خوبی قابل استفاده باشد.


برای تهیه رب لیمو عمانی به مواد زیر نیاز خواهید داشت.

مواد لازم:

  • ۲۵۰ گرم لیموعمانی زرد
  • ۵۰۰ گرم شکر
  • ۵ لیوان آب
  • ۳ قاشق غذا خوری آبلیمو
  • ۱ قاشق غذاخوری نمک

لیموعمانی‌های خشک شده زرد رنگ را که به نسبت دیگر لیموها روشن‌تر می‌باشد برای درست کردن سس انتخاب کنید.

هسته‌ها را به خوبی از درونش جدا نموده و قسمت‌های تیره رنگ را برای رفع تلخی رب حتما بردارید.

لیموهای جدا شده را در قابلمه ریخته و آب با مقدار مشخص شده را به آن اضافه و روی شعله بگذارید

بعد از نرم‌تر شدن لیموها قابلمه را از روی شعله بردارید

در این مرحله لیموها باید به خوبی نرم شده باشند که با استفاده از مخلوط کن آب و لیموها را باهم ترکیب کنید.

لیموهای پودر شده را در قابلمه دیگری بریزید و روی شعله با حرارتی ملایم قرار دهید و شکر را به ترکیب افزوده و به خوبی هم بزنید.

ترکیبات باید غلیظ شوند.پس مدتی برای غلیظ شدن آن صبر کنید.

در اخرین مرحله نمک و آبلیمو را به رب اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.

بعد از خنک شدن رب آن‌ها را درون ظرف‌های شیشه ای و مورد نظر خود بریزید و در یخچال نگهداری کنید.